Örnnäste på Östermalm…

BRF Svea Torn är en av Östermalms mest synliga byggnader. Den ligger strax söder om Stockholms stadion. Den byggdes år 2007 och har 17 våningar. Högst upp har man en strålande utsikt över Stockholm.

Nu finns chansen att bosätta sig på plan femton i en läcker trea om 81 kvm. Här finns tre balkonger, två sovrum, kök och vardagsrum och från alla rum njuter ni av utsikten över vår vackra kungliga huvudstad. Mäklare är Per Jansson Fastighetsförmedling. Priset är 8,750 miljoner kronor. Månadsavgiften är 3,688 kronor. Det är visning söndagen den elfte februari.

Från Svea torn är det bara några hundra meter till Stadions T-banestation och promenaden ner till Stureplan tar bara knappa 10 minuter. Med bilen är ni snabbt ute på nya norra länken mot både Lidingö och E4 norr och söder ut. Det är också nära till Gärdets och Djurgårdens grönska och härliga promenader.

Bilder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

löj 2 löj 3 löj 4 löj 5 löj 5 löj 6 löj 7 löj 8 löj 9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>