Penthouse i Barcode, Oslo

Söndagen fortsätter vi i Norge och Oslo. Det är en stad som har expanderat snabbt de sista åren. I hamnen har flera nya bostadsområde växt fram både i närheten av Aker Brygge och nya Operan.

Den här våningen ligger i nya Barcode och stod färdig år 2016. Det är ett läckert Penthouse med en stor takterrass och vacker utsikt över Oslo. Den har en boyta på cirka 258 kvm. Mäklare är Privatmegleren Dyve & Partner och priset är 40 miljoner norska kronor. Månadsavgiften är 9139 norska kronor.

Bilder oslo 1 oslo 2 oslo 3 oslo 4 oslo 5 oslo 6 oslo 7 oslo 8 oslo 9 oslo 10 oslo 11 oslo 12 oslo 13 oslo 14 oslo 15 oslo 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>