Underbar villa vid havet i Malevik, Kullavik.

Kusten mellan Långedrag och Onsalahalvön kantas av underbara villaområden, såsom Onsala, Gottskär Västra Hagen, Särö, Budkärr, Malevik, Billdal, Brottkär, Hovås, Näset och Långedrag. Här bor man nära havet och med bekvämt pendlingsavstånd in till Göteborg.

Idag besöker vi Maleviks villasamhälle i Kullavik. Det ligger cirka 2,5 mil från Göteborg central och cirka 6 kilometer norr om Särö. På en fantastisk udde i sydväst ligger denna vackra souterrängvilla från 1995. Souterrängsvåningen tillkom 2002. På nedre plan finns vinrum, två sovrum, stort allrum, badrum med bastu och förråd. Mellanplanet består av vardagsrum, matsal, kök, badrum samt ett gästrum och högst upp finns ytterligare två sovrum, badrum och klädkammare. Dessutom finns stora härliga trädäck med en jacuzzi. Priset är 13,5 miljoner kronor och mäklare är Skeppsholmen Sotheby’s. Det är visning söndagen den 6 maj.

Bilder kulla 0 kulla 1 kulla 2 kulla 2 kulla 3 kulla 3 kulla 4 kulla 5 kulla 6 kulla 7 kulla 8 Kulla 9 kulla 10 kulla 11 kulla 12 Kulla 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>