Takvåning i Ystad, Skåne.

Ystad är en av Sveriges äldsta städer. Den har anor från 1100-talet. Idag bor det dryga 19000 invånare i Ystad kommun. Här bor ni på bekvämt pendlingsavstånd från både Lund, Malmö och Köpenhamn. Till vackra Stenshuvuds nationalpark är det knappa fem mil och i närheten av Ystad finns flera härliga sandstränder. Ystads mest kända medborgare är väl polisen Kurt Wallander.

År 2017 stod detta flerfamiljshus bestående av sju våningar färdigt. Högst upp i huset med en underbar takterrass och utsikt ligger nästa våning. Boytan är 116 kvadratmeter. Planlösningen består av tre sovrum, badrum, klädkammare, hall, tvättstuga, kök, matplats och vardagsrum. Mäklare är BF Sydkusten/Österlen med pris på 6,25 miljoner kronor. Månadsavgiften är 5,145 kronor.

Bilder ystad 00 ystad 0 ystad 1 ystad 2 ystad 2 ystad 3 ystad 4 ystad 5 ystad 6 ystad 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>