Sjöparadis vid havet i närheten av Karlskrona, Blekinge.

Det är dags att börja planera vår höst här på Unika, vi kommer från och med den 20 augusti stuva om i våra veckor. Men mer om detta senare i veckan. Idag har vi tema Blekinge, Öland, Skåne och södra Halland. Vi inleder i dag i Blekinge

Några kilometer norr om Karlskrona centrum hittar vi denna vackra villa. Den är belägen på en vacker sjötomt med egen brygga. Huset byggdes år 2002 och har en boyta på 138 kvadratmeter. Mäklare är Mäklarhuset och utgångspriset är 5,5 miljoner kronor.

In till Karlskrona är det cirka åtta kilometer, till Växjö är det dryga tio mil och till Malmö cirka tjugo mil. Blekinge kallas för Sveriges trädgård.

Bilder blek 1 blek 3 blek 4 blek 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *