En härlig vindsvåning i vackra Lorensberg, GBG

Nästa våning ligger även den inne i centrala Göteborg. Inte långt från Botaniska Trädgården, gamla Ullevi, Heden och Avenyn är en av Göteborgs vackraste byggnader belägna. Den byggdes år 1892 och är byggt i klassisk stadsstil med inspiration från Wien, Paris, Berlin och Stockholm. Arkitekten är K Johansson.

Alvhem fastighetsmäkleri marknadsför en vindsvåning på plan 6 av 6. Den har en vacker takterrass och boytan är på 143 kvadratmeter. Här finns tre sovrum, badrum, tvättstuga, hall, kök, vardagsrum samt matplats. Priset är 8,6 miljoner kronor. Månadsavgiften är 6,230 kronor. OBS! Våningen kan vara såld, ta kontakt med mäklare för kolla status. 

Bilder 1 2 3 4 5 6 7 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *