Strålande takvåning i Eriksberg, Göteborg

Eriksberg är en relativt ny stadsdel i Göteborg. I slutet av åttiotalet blev begreppet känt för en större publik i Sverige då flera stora konserter hölls här när Ullevi renoverades. U2 spelade här år 1987. Michael Jackson år 1988, Rolling Stones år 1990 samt Madonna år 1990. Idag är området ett vackert bostadsområde på älvens västra strand. Det finns båtförbindelser med centrala Göteborg.

På plan 9 av 9 hittar vi denna vackra takvåning. Fastigheten byggdes år 2012-2013.  Boytan är 72 kvadratmeter och till det kommer den vackra takterrassen med en yta på ytterligare 50 kvm.  Härifrån har ni en fantastisk utsikt över vackra Göteborg. Planlösningen presenterar 2 sovrum, kök, matplats, vardagsrum, badrum, tvättstuga samt den stora egna terrassen. Mäklare är Lundin Fastighetsbyrå. Priset är 5,75 miljoner kronor med månadsavgift på 1696 kronor. Det är visning Söndag 14 april samt måndag 15 april.

Bilder

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *