Läcker stuga i Ramundberget, Härjedalen

Många av oss drömmer att fira påskhelgen i ett riktigt vinterparadis – med sol, ett djupt snötäcke, härliga skidbackar, fint preparerade längdspår och härliga solgropar.  Få ställen i Sverige passar bättre på denna beskrivning än Ramundberget i Härjedalen. Att Stina Nilsson valde att tillbringa delar av sin julhelg och är ortens turistambassadör är väl ett bevis för detta.

Mitt i byn, och inte långt från linbanan och det lilla by-torget finns denna vackra timmerstuga år 1997. Fastigheten består av två lägenheter, en större och lyxigare på övre plan med loft och boyta på cirka 100 kvm. Den nedre och lite enklare har en boyta på cirka 80 kvadratmeter. Mäklare är Fastighetsbyrån med ett utgångspris på 5,9 miljoner kronor. 

Bilder 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *