Sommarparadis strax söder om Filipstad, Värmland…

Vi är många som nu på våren drömmer om en egen villa på en sjötomt. Där man kan ligga på bryggan och lyssna på vågskvalpet. Där man kan sitta vid fönstret en regnig dag och se molnen sätta upp ett vackert ljusskådespel över vattnet. Idag är den här drömmen väldigt dy, särskilt om man söker en villa i närheten av Stockholm, Göteborg och Malmö…

Men kan man tänka sig att resa tre-fyra timmar ut från våra städer så sjunker priserna kraftigt. Den är villan vid sjön Daglösen strax söder om Filipstad marknadsförs för 3,9 miljoner kronor. I Stockholm hade man med all säkerhet fått betala cirka 10 miljoner kronor. Mäklare är Svenska Gårdar. Såld? 

Bilder 

En reaktion på ”Sommarparadis strax söder om Filipstad, Värmland…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *