Funkislya i Erlanderhuset, Kungsholmen

Vårt nästa objekt ligger på Kungsholmen, i det så kallade Erlander-huset eller Dragspels-huset i närheten av Västerbron och DN-skrapan. Tage och hans fru bodde i huset på 60-talet.

Fastigheten på Fyrverkarbacken byggdes år 1962 och var från början hyresrätter. BRF Lysbomben bildades år 1990 och har idag 173 Bostadsrätter, 7 hyresrätter. Dessutom finns det studentlägenheter i fastigheten.

Karlsson & Uddare marknadsför just nu en unik lägenhet på plan 14 av 14. Det är en gavellägenhet som har utsikt i tre väderstreck. Här har ni kanske en av Stockholms vackraste utsikter. Boytan är på 128 kvadratmeter och planlösningen består av 3 sovrum, kök, matplats, vardagsrum, badrum, hall och balkong. Priset är 11,5 miljoner kronor. Månadsavgiften är 6313 kronor. Det är visning den 13 oktober.

Bilder 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *