Funkisvåning i klassiska Ribersborg, Malmö (såld)

I Stockholm finns några typiska funkisområden, det är Kristineberg, Gärdet, delar av Norr Mälarstrand, delar av Bromma Villastad. I Malmö finns klassiska Ribersborg.  Byggnaderna här är uppförda i klassisk funkisstil och byggdes på 30- och 40-talet. I Ribersborg bor ni nära havet, nära västra hamnen och med bekvämt avstånd in till all puls i centrala Malmö.

Bjurfors marknadsför en fantastisk våning med stor potential högst upp på plan nio av nio. Boytan är cirka 176 kvm. Planlösningen består av fyra-fem sovrum, stort vardagsrum med matplats, kök, två badrum, toalett, hall och takterrass.  Det är visning söndag 9 februari. Månadsavgiften är 6.716 kronor och priset är 8,995 miljoner kronor.  Såld för 9,7 miljoner. 

Bilder 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *