Välkommen till Unika Svenska Hem Till Salu.se

Vår vision med Unika Svenska Hem till Salu.se är att fungera som ett mellanting mellan ett modernt annonsblad, en blogg och gratis-tidning på Internet. Kort sagt att vara en länk mellan Hemnet/Mäklare och hemletare på Internet.

Vår nisch är exklusiva hem.

Vår avsikt är inte att konkurrera med Hemnet eller Mäklare, tvärtom deras verksamhet är en förutsättning för oss. Vi konkurrerar mer med dagstidningar och annonsblad. Vår idé att hjälpa till med marknadsbevakningen av exklusiva hem.

Vår förhoppning är att kunna sälja annonser i anslutning till objekten på vår hemsida. Däremot kommer vi aldrig att ta betalt för att presentera objekt på vår sida. Vi strävar efter att fungera som en internettidning. Vi kommer alltid själva välja ut de objekt som vi presenterar.

Vi hoppas att vår hemsida skall vara till hjälp för mäklare i deras marknadsföring och fungera som en inspirationskälla för hemletare och andra nyfikna. Om den samtidigt kan hjälpa till att marknadsföra alla duktiga mäklarfotografer runt om i Sverige som idag verkar lite i det dolda tycker vi vore väldigt roligt.  För de är värda att få en större uppmärksamhet för sitt fantastiska arbete.  Slutligen hoppas vi att eventuella annonsörer skall nå en intressant målgrupp via vår hemsida.
 
Vi kommer alltid när ett objekt är sålt – plocka bort hela inlägget, länken samt alla bilder från vår hemsida. En nyckelfras för oss är så länge som objektet rubriceras som till salu på mäklarens hemsida och Hemnet. Därefter finns det ingen funktion för vår sida.

Våra veckor:

Måndagar – Tema USA med fokus på Kalifornien, New Jersey, New York, Connecticut samt Washington DC.
Tisdagar – Tema boende i Stor-Stockholm, både villor och bostadsrätter.
Onsdagar – Tema Vinter-boende i Alperna, Klippiga Bergen, Norge och svenska fjällen.
Torsdagar – Varannan vecka Tema Skåne & Halland och varannan vecka tema Göteborg & Bohuslän.
Fredagar – Tema övriga Sverige med fokus Östergötland, Vänerområdet, Värmland, Mälardalen samt Dalarna.
Lördagar – Tema – veckans premiärer.
Söndagar – Tema favoriter i repris.

Vår vision i korthet – Unika Svenska Hem till salu.se – länk mellan Hemnet/Mäklare och presumtiva köpare på Facebook och Internet när ett objekt är till salu. Vi fokuserar på exklusiva hem

För tillfället finns Unika Svenska Hem till Salu.se  på hemsidan, men även på Facebook och på LinkedIn.

Återigen, Välkomna hit och mycket nöje!

Om ni har några frågor så tveka inte att kontakta oss via vår email: info@unikasvenskahemtillsalu.se

Visby 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För Er som är på jakt efter unika bostäder